Șapte ANI – 7 Ani, e mult sau puțin.
Sunt Șapte Ani Sacrificați sau Șapte Ani Ciștigați?!

Șapte ani de cind la masa din sufragerie mea s-a hotarit memorandumul, denumirea, boardul si pasii asociatieie MAD-Aid, pe care am fondat-o și am onoarea sa o conduc.

Am reușit multe și sunt recunoscatoare tuturor celor care au crezut în mine, în viziunele mele, și s-au imbarcat ca împreună să croim o cale nouă, un drum neparcurs, împreună să schimbăm destine, să lăsăm o urmă pe acest pamânt.
Vă mulțumesc și celor care mereu ați avut dubii, care m-ați acuzat pe nedrept – voi ați fost cei care m-au făcut să fac lucrurile și mai bine, și mai frumos, și mai mult.

…șapte ani din viața mea au plecat undeva, ei nu se mai întorc, și și-au pus din greu ampreta.

Eu totuși ferm cred că am avut de ciștigat cel mai mult. Am invatat sa fiu recunoscatoare pentru ce am, sa apreciez și să fie destul. Am un cerc de oameni in jurul meu,deși e mic, e de invidiat când se așează la o masă, toți au un singur scop, sa facă o schimbare, și să lase o lume mai bună în urma lor, fară interes, fară să întrebe ce au din asta, cât timp pierd.

Ce aș schimba dacă ași întoarce timpul:

Nu aș mai avea oameni negativi si cu interese în jurul meu, ei sunt prea mulți și prea toxici.
Nu aș mai asculta sfaturile de la cei la care văd probleme în soluții
Nu aș mai încerca să explic, să demonstrez, să conving, să justific.

Multe mai sunt de invățat:

Să petrec mai mult timp cu copii, ei doar asta doresc timp cu ei
Să echilibrez timpul și să aloc timp familiei care au stat ca piloni de baza în acest drum
Să învat ca e o limita în ceea ce pot face deși nevoi sunt foarte multe.
Să învat cum e mai bine sa lupt pentru Omenie intr-o lume plină de interese și calcule

Ce este oare mai important – medaliile care prind praf undeva in sertar, ori un destin schimbat pentru totdeauna?! Un copil fericit, un om angajat un bătrân linistit. Ceea ce se poate atinge, lucruri, bani nu valorează atât de mult cât ceea ce nu se vede niciodată, dar se simte și crează memorii.

De multe ori se zice că ai nevoie de șapte ani de acasă. Eu sunt ferm convinsă ca noi am obținut prin munca noastră în cei șapte ani, lucruri care vor răsuna și vor pătrunde în lume mulți ani înaite, nu doar în Moldova.
Exemplu nostru creat prin fapte concrete, este unul care poate fi replicat în intreaga lume – O afacere Sociala sa Rezolve o Cauza Sociala este un mod de a rezolva problemele sociale care sunt cele mai stringente si cele mai costisitoare în lumea întreagă.

Cu acesti Șapte Ani și cu voi alături ne putem porni în lumea mare.
Nu e neaparat să fiți deacord cu mine – Rămineți Oameni în convingerile voastre, fiți stăpâni pe opiniile voastre atât timp cât sunt bine informate și argumentate.
Ma inchin si va multumesc!!!